هرگونه سوال یا نظری دارید،می توانید در این قسمت مطرح کنید.
در این پایان نامه مفاهیم فناوریهای نو مانند رایانش ابری و اینترنت اشیا با هم ترکیب شده و با مطالعه تطبیقی معماری های مرجع نقاط ضعف و قوت آنها را بررسی کرده و سپس مدل ترکیبی اینترنت اشیا و رایانش ابری ارائه گردیده است. ...
فناوری های اطلاعاتی و ارتباطاتی در حوزه تعاملی ماشینی با سرعتی غیر قابل تصور پیشرفت نموده اند. با این حال چالش های ذخیره سازی و پردازش به هنگام داده ها بر فناوری اینترنت اشیا مترتب است. از سوی دیگر فناوری رایانش ابری با توجه به امکان ذخیره سازی ابر داده ها و پردازش آنها میتواند نقش مهمی در مورد چالش های ذخیره سازی ایفا نماید.
با توجه به قابلیت محوری و تعامل پذیری فضای اینترنت اشیا که همراه با مزایای صرفه جویی در هزینه، خودکارسازی سرویس دهی و کنترل میباشد، بهره برداری، پیاده سازی و ایجاد ساختارهایی سازمانی از این فناوری در کشور در حال شکل گیری است.از این رو نیاز به پیاده سازی این فناوری ضرورت دارد و نظر به نبود مدل پردازشی بهینه، پیاده سازی این فناوری با چالش اساسی در حوزه پردازشی مواجه شده است.
در این پایان نامه سعی بر تییین مفاهیم فناوریهای نو مانند رایانش ابری و اینترنت اشیا نموده و با مطالعه تطبیقی معماری های مرجع نقاط ضعف و قوت آنها را بررسی کرده و سپس مدل ترکیبی اینترنت اشیا و رایانش ابری در لایه زیرساختی با هدف کاهش چالش های پردازشی و ذخیره سازی براساس بررسی پژوهش های موجود داخلی و خارجی ارائه گردیده است. شایان ذکر است جامعیت و قابلیت پیاده سازی مدل پیشنهادی توسط نرم افزار WSMT راستی آزمایی شد و مورد تأیید قرار گرفت.
هرگونه سوال یا نظری دارید،می توانید در این قسمت مطرح کنید.
برای دسترسی همیشگی به این آموزش و امکان دانلود ، در آن ثبت نام کنید.